De eerste week oktober zijn we live gegaan met onze nieuwe Website.

De eerste activiteit staat voor u klaar.Deze is ruim opgezet, omdat wij jullie uitgebreid willen informeren over wat onze uitgangspunten zijn en waarom het belangrijk is onze doelgroepen, lotgenoten kanker en inloophuizen, te steunen.

Wij bedanken vooral PDK Marketing, Ierlandstraat 10a, 5171 PD  Kaatsheuvel voor het ontwikkelen van onze site.

Helaas kunnen wij op het moment van live gaan nog geen start maken met onze eerste activiteit “Wandelen-voor-Anderen”. Wij zijn bezig om alle noodzakelijke randvoorwaarden te realiseren zodat wij een veilige, goed geregelde activiteit kunnen neerzetten.

Het live gaan voordat wij jullie op weg kunnen sturen voor de wandeling, dient ook een ander belangrijk doel. Op de eerste plaats is het voor het beoogd succes van belang dat onze werkgroep WIL bouwt aan naamsbekendheid. Ook bieden wij jullie hiermee de ruimte om ons financieel te steunen. Jullie donaties zijn van harte welkom en nodig.