Steun voor lotgenoten bij leven met en na kanker kent geen vervaldatum.
Wandelen-voor-Anderen, maar natuurlijk ben je ook welkom om te wandelen voor jezelf. Bewegen is gezond, je ademt de buitenlucht in en wandelen samen met anderen door bosrijk gebied is een lekker begin van je zondagochtend. Noteer alvast zondag 16 januari 2022!

Voor jong en oud, in ons werkgebied Waalwijk -Tilburg, is er gelegenheid deel te nemen aan onze wandeltocht door bosrijk gebied in de omgeving Loon op Zand. Ook lotgenoten stimuleren en nodigen wij uit mee te wandelen. WIL, Werkgroep Inzet Loont, heeft 3 tochten uitgezet: de korte route van 5 km/1 uur wandelen (start 10.00 uur), de middelgrote route van 10 km/2 uur wandelen (start 9.00 uur) of de grote route van 15 km/3 uur wandelen (start 8.00 uur). Zo verwachten we alle wandelaars terug uiterlijk 11.30 uur zodat je na een gezonde start kunt (na)genieten van je zondag.

Start en finish zijn op de Kasteelweide in Loon op Zand. Elke afstand heeft halverwege een eigen pauzepunt. Jullie krijgen bij aanvang een routebeschrijving en bij de fraaie pauzepunten liggen er versnaperingen. De kosten voor deelname zijn voor de inschrijvers t/m 12 jaar € 4,50 en voor iedereen vanaf 13 jaar € 7,50, te voldoen bij de inschrijving.

Inschrijving (even wachten).

Inschrijven doe je via de website van WIL, www.inzetloont.nl, bij het kopje Activiteitenprogramma. Op dit moment zul je zien dat de inschrijving nog niet openstaat. De reden is dat wij naast de gezelligheid vooral ook moeten letten op jullie en onze veiligheid. Deze garantie is vanwege Covid-19 op dit moment niet te geven. Daarom wachten wij met inschrijven nog op goedkeuring van de overheid. Nu al laten inschrijven met betaling vinden wij naar jullie toe dan ook niet juist. Voor meer informatie over WIL, goede doelen en mogelijkheid van inschrijven, lees ook onze website.

Goede doel.

Steun het goede doel van WIL!

Jullie kennen ongetwijfeld in de nabije omgeving mensen die de diagnose hebben gekregen, een zwaar klinisch traject hebben/moeten doorlopen en vervolgens door klachten, angsten moeilijk hun weg (terug) vinden in de sociale en/of arbeidsomgeving. Voor deze lotgenoten en hun naasten bestaat geen waarzegster die aangeeft waar en wanneer er licht aan het eind van de tunnel zal zijn.

Voor deze lotgenoten is het van belang dat ze terecht kunnen bij een inloophuis, zoals er zijn in Waalwijk en Tilburg. De inloophuizen bieden de voor lotgenoten zo belangrijke informele psychosociale steun. Informatie over lotgenoten en inloophuizen vind je, met sprekende animaties, ook op www.inzetloont.nl.

Alle opbrengsten, uit de evenementen en activiteiten die WIL organiseert in 2022, komen volledig ten goede aan de inloophuizen voor lotgenoten. Naast inschrijven kun je dus ook doneren.

Ruim voor 16 januari berichten wij jullie over het openstellen van de inschrijvingen en eventuele nieuwsberichten. Heb je vragen, gebruik daarvoor de contactpagina op onze website.

“Wij van WIL wensen jullie een mooie Kerst en Jaarwisseling en hopen dat we in het nieuwe jaar samen starten met onze wandeltocht. Blijf gezond, voorzichtig en in beweging”.