Mensen die leven met en na kanker zijn van harte uitgenodigd om mee te wandelen. Onze oproep is vooral ook gericht op iedereen die puur geluk heeft de ziekte niet te hebben om iedereen die domme pech heeft en de diagnose wel kregen te steunen.

De lotgenoten, en vaak ook naasten, willen contact met elkaar, willen weer een sociaal leven oppakken door gesprekken te voeren, door mee te kunnen doen aan activiteiten, door begeleiding en adviezen te krijgen om te werken aan de eigen regie, om de IK weer terug te krijgen. Lotgenoten en naasten komen bij elkaar bij de inloophuizen in Tilburg en Waalwijk. En vinden elkaar, voor steun en toekomst. Voor kwaliteit van leven.

Daarom deze herhaalde oproep! Kijk op de website van onze Stichting voor inschrijven en/of donatie: KLIK HIER

De gehele opbrengst gaat naar de inloophuizen/centra voor psychosociale steun lotgenoten.

 

Frank Tabbers

Voorzitter Stichting Inzet Loont

Wandelen voor anderen wordt mede mogelijk gemaakt door: