Weer een mogelijkheid om lekker in de natuur te wandelen. Nu met een extra motivatie.

U gaat Wandelen-voor-Anderen! U gaat wandelen om mensen “IK met KANker” op weg te helpen naar “IK KAN weer”.  Ik kan weer vooruitzien naar kwaliteit van leven, ik kan weer deelnemen in mijn sociale leven, ik kan me weer voorbereiden naar een stap in mijn werkbare leven.

De steun voor deze doelen voor mensen die leven met en na kanker en voor wie het niet altijd even gemakkelijk is het leven zoals het was weer op te pakken, wordt aangeboden door de inloophuizen in Tilburg en Waalwijk.

We kennen allemaal mensen die de domme pech hadden/hebben de harde diagnose te krijgen. Trek de wandelschoenen aan en draag uw steentje bij met wat kilometers door de natuur.

Schrijf in, dat KAN nog.

Voor vragen: Frank Tabbers (voorzitter Stichting Inzet Loon): frank@inzetloont.nl