Frank Tabbers

Voorzitter Stichting Inzet Loont.

Wist jij dat de 80 IPSO Inloophuizen een naamsverandering hebben gekregen om nog beter de verbinding tot stand te kunnen brengen met de doelgroep?

Centra voor mensen die moeten leven met en na kanker.

In onze regio hebben we twee IPSO centra, in Tilburg en Waalwijk. Centra waar de deuren openstaan voor lotgenoten en partners. Centra waar op diverse manieren psychosociale steun wordt geboden waar zoveel behoefte aan bestaat. Een van de gasten noemt het inloophuis dan ook inloop(T)huis.

Onze Stichting Inzet Loont steunt de centra in Tilburg en Waalwijk financieel en organiseert een 15 uurs estafette wandeltocht. In een mooie samenwerking met de 34ste editie van de Nacht van Loon.

Wij hebben jullie inzet daarbij nodig: “Maak morgen gezonder; maak morgen mee”!

Help ons en maak een mooi evenement mee. Vorm een team van 10-15 deelnemers om onze estafetteloop mee te maken. De start is zaterdag 22 april om 21.00 uur en de finish zondag 23 april om 12.00 uur. Ga naar onze website www.inzetloont.nl en meld je aan als teamcaptain of kartrekker. Eind deze maand nodigen wij jou dan uit voor meer informatie belangrijk voor je team.

We kennen allemaal lotgenoten die steun nodig hebben:

Goed gedaan voelt beter

dan Goed gezegd