Naast de Besterd Mijl is er nu ook een Besterd Walk
Wandelen voor anderen

Ontdekstation 013, de LocHal en het Textielmuseum. Iconische gebouwen die je vast wel kent. Op zondag 16 juni maken ze onderdeel uit van een nieuwe Tilburgse wandeling, de Besterd Walk. Daarbij loop je niet lángs, maar dwars dóór de gebouwen. En dat allemaal voor het goede doel.

Besterd Walk

De Besterd Walk is een gezellige (niet prestatieve) wandeling door de wijken Theresia, Goirke en Hasselt. De start en finish is op het Besterdplein, waar op deze Vaderdag ook de traditionele Besterd Mijl zal plaatsvinden. Deelnemers aan de Besterd Walk starten tussen 12.00 en 13.30 uur en bepalen zelf hun tempo. De route is vijf kilometer lang en bij het IPSO-centrum aan het Wilhelminapark kun je pauzeren. Verder ontvang je een persoonlijk deelnamebewijs dat tevens toegang geeft tot Ontdekstation 013, LocHal én (gratis!) het TextielMuseum.

Nederland-Polen

De organisatie doet er alles aan om de vaders een topdag te laten beleven. Op het Besterdplein zorgt DJ Dré voor de muziek en kunnen kinderen zich vermaken met diverse speelactiviteiten. Ook zal de winnaar van de verkiezing ’De Beste Vader van Tilburg’ bekendgemaakt worden. Ben je voetballiefhebber? Jij hoeft de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal niet te missen: de wedstrijd is live te volgen op het plein. Moedig samen met je buurtgenoten ‘onze jongens’ aan!

De Besterd Walk is een heel mooi initiatief om Vaderdag op een leuke én zinvolle manier in te vullen. Je kunt samen met het hele gezin gaan hardlopen of gewoon wandelen. En daarmee steun je ook nog eens een heel goed doel.” Alle opbrengsten komen ten goede aan de 2 IPSO Centra (Midden-Brabant Tilburg en TOON Waalwijk) voor mensen en naasten die leven met en na kanker.

Inschrijven

Zowel de Besterd Mijl als de Besterd Walk worden gelopen op Vaderdag, zondag 16 juni. Inschrijven doe je via onderstaande button (tot 4 jaar gratis). Bekijk het volledige programma op www.debesterdmijl.nl