Op zondag 16 juli jl. heeft Stichting Inzet Loont door middel van een wandeling door de wijk Theresia geld ingezameld voor IPSO Inloophuizen in Waalwijk en Tilburg. Meer dan 100 lopers hebben een mooi bedrag bij elkaar gewandeld.

Besterd Mijl vs Besterd Walk

Al jaren is de Besterd Mijl een traditie in Tilburg. Aan deze hardloopwedstrijd is nu de Besterd Walk toegevoegd. De Besterd Walk is een wandeling van zo’n vijf kilometer door de wijk Theresia.  Omdat deze nieuwe loop  is toegevoegd aan de Tilburg Triple konden veel lopers deze speciale medaille halen.

Verrassende locaties

Zo wisselvallig als het weer op 16 juni was, zo afwisselend waren ook de locaties. De lopers konden een kijkje nemen in de LocHal, Ontdekstation013 en het Textielmuseum. Verder kwamen bezoekers langs plekken en locaties die zelfs rasechte Tilburgers niet kenden.

IPSO Centrum Midden Brabant

Ongeveer halverwege de route, aan het Wilhelminapark, konden de wandelaars een break nemen bij IPSO Centrum Midden-Brabant. Hier werden zij door de vrijwilligers hartelijk ontvangen om de zien welke belangrijk rol een IPSO centrum speelt voor leven met en na kanker in Tilburg en Waalwijk.

Wandelen Voor Anderen

De organisatie van de Besterd Walk was in handen van Stichting Inzet Loont. Deze stichting werft fondsen voor IPSO Centra Midden-Brabant in Tilburg en  Toon in Waalwijk. Dit doen ze onder het motto: ‘Wandelen Voor Anderen’. De Besterd Walk is het derde evenement dat wij organiseren. Met als belangrijkste doel geld inzamelen voor deze belangrijke IPSO centra.

Een mooi bedrag

Niet alleen de wandelaars hebben een mooi bedrag bij elkaar gelopen. Namens Winkellint ‘Besterd’ ontving de stichting een bedrag van € 1.000,00. Verder hebben veel ondernemers ook  een belangrijke bijdrage geleverd door een advertentie te plaatsen in het unieke route boekje. Deze bedragen worden bijgeschreven bij bedragen die eerder opgehaald zijn en fondsen die we later nog  gaan werven.

Voor meer informatie ga naar onze website: www.inzetloont.nl. Op deze site kunt u ook doneren voor de IPSO inloophuizen in Waalwijk en Tilburg.

Of je nu gaat ‘Wandelen Voor Anderen’ of op een andere manier een bijdrage levert aan ons doel: “Goed gedaan voelt beter dan goed gezegd!”